Mindfulness-training op locatie in Utrecht

In het najaar van 2024 start er weer een 8 weekse Mindfulness-training. 
In 8 weken leer je mindfulness meditatie toepassen in je dagelijkse leven. 

-Leer beter omgaan met stress
-Leef meer in het moment
-Ervaar meer rust en meer concentratie.
-Leer echt ontspannen en genieten.
-Maak bewustere keuzes
-Word mentaal weerkrachtiger

Bewuster en gelukkiger leven met Mindfulness
Mindfulness is wetenschappelijk bewezen effectief bij stress, angst, depressie, frustratie en AD(H)D. In 8 weken leer je door elke dag 45 minuten te oefenen en elke week de bijeenkomst bij te wonen mindfulness toe te passen in je dagelijkse leven.  In deze mindfulness training is extra aandacht voor AD(H)D. Je hoeft echter geen AD(H)D te hebben om mee te doen en profijt te hebben van deze training. Iedereen kan zich aanmelden. 

Via verschillende technieken zoals meditatie en yoga word je je bewuster van je lichaam, je gedachten en emoties. Je leert niet meer op de automatische piloot te reageren maar bewuste keuzes te maken en meer in het moment te leven. Dat geeft rust en ruimte en vooral meer plezier. Door bewust aandacht te geven aan het huidige moment leer je omgaan met stress, onrust en nare emoties. 

Je leert je gedrags en gedachten patronen zien en herkennen. Je kan dan bewuster een keuze maken hoe je hier mee om wil gaan. Je leert je innerlijke criticus te herkennen en vriendelijker voor jezelf en je omgeving te zijn. Dat geeft vrijheid!

De training wordt gegeven in een kleine groep van minimaal 6 maximaal 8 deelnemers. Ik zorg voor een veilige omgeving. Er is ruimte voor reflectie, uitwisseling en delen van je ervaring met andere deelnemers. Je deelt alleen wat jij wilt delen. 

Leer meer over wat Mindfulness is en hoe de training eruit ziet

Extra aandacht voor mensen met AD(H)D
Deze training zal extra aandacht hebben voor mensen met AD(H)D. Het heeft alle elementen van de orginele training maar met een aantal extra opties, suggesties en mogelijkheden die beter bij het AD(H)D brein passen. Omdat AD(H)D een aantal specifieke uitdagingen met zich meebrengt hou ik als trainer hier rekening mee. Ik heb zelf ook AD(H)D en weet dus waar je tegenaan kan lopen. Ik heb met een paar kleine aanpassingen de training zo AD(H)D vriendelijk mogelijk gemaakt. 


Geef je op! Aanmelden en intake
Geef je nu op via het contactformulier hieronder of stuur een e-mail naar manja@wildebrouw.nl
Dan bel ik je om een afspraak te maken voor een persoonlijk intakegesprek om te zien of een Mindfulness-training hetgene is wat je nu nodig hebt. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Plan je intake-gesprek dus wel op tijd zodat je zeker weet dat je kan starten 4 maart. Zonder intakegesprek kan je helaas niet starten. 

Data:
De planning is om in het najaar te starten met een nieuwe Mindfulness-training. Stuur me een bericht als je op de hoogte wilt blijven van de volgende startdatum. Dan stuur ik je een bericht zodra de data deffinitief bekend zijn.
Het zijn in ieder geval 8 sessies op Dinsdagavond + 1 retraitedag op een zaterdag of zondag

Lokatie:
Lokatie nog niet bekend. Dit gaat een lokatie zijn in Utrecht. 

Tijd:
Dinsdagavonf 19.30 - 22.00
Retraitedag: 10.00 - 16.00

 

Trainer:
Manja Brouwers

Investering: 

  • Investering: €475,-  
  • Inclusief: Gratis 1 op 1 intake gesprek
  • Inclusief: 8 groepsbijeenkomsten
  • Inclusief: Compleet werkboek
  • Inclusief: 1 retraite/stiltedag

Vergoeding vanuit je zorgverzekering
In sommige gevallen kan je in aanmerking komen voor een vergoeding van deze mindfulness-training via je aanvullende verzekering. Ik ben een aangesloten bij de beroepsvereniging  VMBN en een catagorie 1 trainer. Vraag dus even na bij je zorgverzekering of je in aanmerking komt voor een bijdrage in de kosten. Meer informatie over vergoeding van mindfulness vind je hier. 
Mijn profiel bij de VMBN vind je hier.


Mindfulness MBSR-IT
Deze mindfulness-training bevat alle elementen en volgt het programma van de officiele 8 weekse MBSR training. Dit is de training zoals de grondlegger Jon Kabat-Zinn hem nog steeds geeft. MBSR staat voor Mindfulness based stress reduction.
De IT geeft aan dat er enkele elementen in deze training zitten uit de MBCT (Mindfulness based coginitieve therapie) training. Deze vorm is ontwikkeld door Rob Brandsma

Vragen? 
Wil je weten of deze training is voor je en of dit is wat je nu nodig hebt? Neem dan zeker vrijblijvend contact met me op!
Vul onderstaand contactformulier in of mail naar manja@wildebrouw.nl

Ik help je graag verder en reageer snel. 

Komt het nu niet uit?
Komt de tijd of de data je deze keer niet uit maar wil je graag op de hoogte gehouden worden van een volgende
mindfulness-training? Stuur ook dan even een berichtje naar manja@wildebrouw.nl 
 
 
E-mailen
Bellen
Info